Proizvodi i usluge

Trust the Proces

Pro media grupa specijalizirana je za medijski zakup, strategiju i savjetovanje. Pružamo sveobuhvatne usluge kako bismo pomogli našim klijentima postići njihove marketinške ciljeve. U samoj srži našeg posla nalazi se mjerljiv medijski i komunikacijski učinak.
Bez obzira na to jeste li već etabliran brand ili se tek upuštate u digitalne vode, mi ćemo vam pružiti stručno vodstvo i podršku kako biste ostvarili svoje marketinške ciljeve.
Kod nas je kao na filmskom setu - svaki dan je pun akcije, a glavni glumci su naši kreativci! Uz nas, vaš će brend sjati kao zvijezda na crvenom tepihu, a konkurencija će se osjećati kao statisti. Svaki naš projekt je blockbuster, a rezultati su uvijek hit!
Pouzdan smo partner mnogim klijentima u svijetu turizma. Naša stručnost obuhvaća sve aspekte putovanja i turizma, od izrade inovativnih marketinških strategija koje privlače putnike do pružanja savjeta o održivim turističkim praksama.
Gradimo i unapređujemo reputaciju brandova i korporacija u multimedijskom i multiplatformskom okružju. Beskompromisno kombiniramo kreativnost i učinkovitost.