Senior Performance Specialist
10 ― 05 ― 24

Tražimo Senior Performance Specialista

Pro media group je nezavisna agencijska grupacija koja klijentima pruža uslugu integriranih marketinških komunikacija. Naš multidisciplinaran tim digitalnih stručnjaka pokriva sve segmente digitalnog marketinškog komuniciranja: od razvoja i implementacija strategija, kreativnih digitalnih koncepata, razvoja content platformi, sve do medijskog planiranja, performance marketinga, te konzultantskih usluga.

Što nudimo?

Pristup znanjima i iskustvima jedne od najvećih komunikacijskih agencija. Rad s renomiranim domaćim i internacionalnim brandovima. Kompetitivna primanja koja uz plaću predviđaju i druge beneficije. Priliku za usavršavanje u opuštenoj atmosferi. Hibridni model rada od kuće i u uredu.

Opis pozicije

Sudjelovanje u razradi digitalne strategije za klijenta, predlaganje budgeta i taktika. Definiranje KPI-eva sukladno komunikacijskim ciljevima klijenta. Planiranje, vođenje i optimizacija Meta i Google Ads kampanja. Izvještavanje i analiza dobivenih rezultata kampanja, prijedlozi za poboljšanje. Direktna komunikacija s klijentom, koordinacija i održavanje sastanaka.
Rad s alatima Google Tag Manager, Google Analytics i Looker Studio. Praćenje tržišta i digitalnih trendova, testiranje novih modela oglašavanja.

Ako se pronalaziš u opisu, prijavi se do 23. svibnja 2024. na  info@promediagroup.eu