22 ― 05 ― 24

Upoznajte Ivanu i Ivana: dokazana ekipa preuzima voditeljske pozicije

Imamo novu organizacijsku strukturu u agenciji, u kojoj priliku prije svega dajemo našoj dokazanoj ekipi. Prvi koji su preuzeli nove funkcije su Ivana i Ivan.

Imamo novu organizacijsku strukturu u agenciji, u kojoj priliku prije svega dajemo našoj dokazanoj ekipi. Prvi koji su preuzeli nove funkcije su Ivana i Ivan. Njihovo iskustvo, znanje i profesionalizam dobitna su kombinacija o čemu svjedoče svi naši klijenti koji su se do sada imali priliku na njih osloniti. Taj odnos će se i dalje nastaviti, ali od sada će i Ivana i Ivan, kao voditelji svojih timova, svoje vrijednosti dijeliti i s članovima timova kao njihovi leaderi.

Ivana Kulenović preuzima ulogu Head of Growth, što je ujedno i nova pozicija u agenciji. Ivana će raditi na optimizaciji procesa, edukaciji ljudi i uspostavljanju sinergijskih učinaka među internim odjelima, a postojećim agencijskim klijentima nudit će integrirana marketinška rješenja usmjerena na ispunjenje njihovih ključnih poslovnih ciljeva.

Ivana je prekaljeni medijski profesionalac, koja je prije dolaska u Pro meda group 2020. godine, čak 13 godina stjecala iskustvo u drugim velikim medijskim agencijama u Hrvatskoj, a marketinšku karijeru započela je radom u odjelu prodaje Nove TV.

Ivan Kovačić preuzima unutar postojećeg tima veću razinu odgovornosti kao Group Account Director. Na toj poziciji bit će u idealnoj prilici da dodatno pojača svoj doprinos u upravljanju, unaprjeđenju i građenju odnosa s najvažnijim agencijskim klijentima koji su već i do sada iznimno cijenili inovacije koje je Ivan donosio u njihove marketinške i medijske planove.

Ivan je u svoje ukupno 23 godine profesionalnog iskustva utkao 12 godina rada u medijima, uključujući i poziciju Internet business unit managera Nove TV, te 11 godina rada na različitim odgovornim pozicijama u najvećim medijskim agencijama.