Jimmy Fantastic

Jimmy Fantastic – čokolada s najraskošnijim, najmasivnijim i najkremastijim kockicama na tržištu! Kakao dolazi iz zapadne Afrike, s plantaža o kojima brine zaklada Cocoa Horizons i pretočen je šest okusa: Brownie i slana karamela, Preliveni vafel, Mliječna čokolada, Prženi lješnjak i badem, Karamelizirana mini riža te Kokos i speculas keksi.

Kao potpuno novi brend na tržištu, Jimmy se trebao prije svega kvalitetno pozicionirati na tržištu, a uz to je kreirana i Joke Arena – mjesto na kojem su korisnici pisali fore… i za to bili nagrađeni.

Jimmy
Ideja i realizacija

Naša je launch kampanja bila jako snažna sa širokim medijskim miksom kojem smo pristupili holistički. Koristili smo televiziju, OOH (Out of Home), radio i digitalne kanale usmjerene ciljanoj publici. Oglašavanjem na televizijskim medijima kreirali smo miks koji je ciljano odgovarao profilu naše publike. Digitalnim smo kanalima kreirali kombinaciju oglašavanja na portalima, društvenim mrežama i Googleovim servisima (uključujući YouTube).

OOH je kampanja obuhvaćala billboarde i premium digitalne formate, dok smo kod radija ciljeve ostvarili kombiniranjem oglašavanja i nagradnih igara. Društvene su mreže, kao i TV, bile okosnica kampanje dok su nam ostali kanali služili za usmjeravanje i aktivaciju korisnika – tako smo ostvarili najširi medijski miks u kategoriji!

25.000+ Fora

Na Jimmy Joke Areni

5.5 Mil. prikaza

Na Google servisima

20% premašen plan

Klikova na portalima

415.000

Relevantnih posjeta internetskim stranicama

JOŠ PROJEKTA